LAJMI I FUNDIT:

Vendet e Punës

45 Artikuj

Të mos i nënvlerësojmë njerëzit si “humbës të AI-së”

Të mos i nënvlerësojmë njerëzit si “humbës të AI-së”

Opinione
AI-ja nuk do të shkaktojë papunësi masive

AI-ja nuk do të shkaktojë papunësi masive

Opinione
Ministri Murtati thotë se janë regjistruar 1,000 vende pune në platformën ‘Super Puna’

Ministri Murtati thotë se janë regjistruar 1,000 vende pune në platformën ‘Super Puna’

Financa
Gjermania nis debatin rreth strategjisë së integrimit të punëtorëve të kualifikuar nga vendet tjera

Gjermania nis debatin rreth strategjisë së integrimit të punëtorëve të kualifikuar nga vendet tjera

Botë
Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Të Tjera
Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Të Tjera
Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Të Tjera
Protesta e ‘Kosova Thëngjillit’, kërkojnë kthimin e mbi 160 punëtorëve në vendin e punës

Protesta e ‘Kosova Thëngjillit’, kërkojnë kthimin e mbi 160 punëtorëve në vendin e punës

Të Tjera
Azemi: Vitin e kaluar mbi 50 mijë punëtorë të sektorit privat kanë humbur vendin e punës

Azemi: Vitin e kaluar mbi 50 mijë punëtorë të sektorit privat kanë humbur vendin e punës

Të Tjera
Mjekësia e punës në Kosovë drejt shuarjes

Mjekësia e punës në Kosovë drejt shuarjes

Të Tjera
Vendet e punës që “u shuan” në pandemi

Vendet e punës që “u shuan” në pandemi

Ekonomi
Presidenti i Microsoftit: Pandemia COVID-19 pritet t’i humb një çerek miliard vende të punës

Presidenti i Microsoftit: Pandemia COVID-19 pritet t’i humb një çerek miliard vende të punës

Botë
Kompanitë e mëdha në Evropë që po shkurtojnë vendet e punës për shkak të COVID-19

Kompanitë e mëdha në Evropë që po shkurtojnë vendet e punës për shkak të COVID-19

Botë
Rregullat se si të bëhet parandalimi i përhapjes së COVID-19 në vendet e punës sipas manualit të MSH-së

Rregullat se si të bëhet parandalimi i përhapjes së COVID-19 në vendet e punës sipas manualit të MSH-së

Biznes
Një studim i ri zbulon vendet e punës më të rrezikuara nga ndikimet e menjëhershme nga coronavirusi

Një studim i ri zbulon vendet e punës më të rrezikuara nga ndikimet e menjëhershme nga coronavirusi

Botë
Pasojat e COVID-19, Banka Botërore: Kosova do të pësoj humbje afatgjate të vendeve të punës dhe prodhimit

Pasojat e COVID-19, Banka Botërore: Kosova do të pësoj humbje afatgjate të vendeve të punës dhe prodhimit

Të Tjera
Tanimë është zyrtare: Gjermania kërkon specialistë nga vendet jashtë BE-së, dokumenti hyn në fuqi më 1 mars

Tanimë është zyrtare: Gjermania kërkon specialistë nga vendet jashtë BE-së, dokumenti hyn në fuqi më 1 mars

Nga Bota
Partitë shmangin shifrat për hapjen e vendeve të reja të punës

Partitë shmangin shifrat për hapjen e vendeve të reja të punës

Kosovë
Zyra e BE-së në Kosovë: Ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendit të punës

Zyra e BE-së në Kosovë: Ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendit të punës

Të Tjera
Zhvillimi i sektorit minerar do të hapte vende të reja pune

Zhvillimi i sektorit minerar do të hapte vende të reja pune

Biznes
Amazon përgatitet të zëvendësoj punëtorët me makina të automatizuara

Amazon përgatitet të zëvendësoj punëtorët me makina të automatizuara

Të Tjera
Siemens mbyll 10 mijë vende pune

Siemens mbyll 10 mijë vende pune

Të Tjera
Sqarohet Banka Botërore: Nuk kemi thënë se në Kosovë janë humbur 17 mijë vende pune në vitin 2018

Sqarohet Banka Botërore: Nuk kemi thënë se në Kosovë janë humbur 17 mijë vende pune në vitin 2018

Të Tjera
Sfidat e grave për të gjetur një vend pune

Sfidat e grave për të gjetur një vend pune

Të Tjera