LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës

495 Artikuj

Nga një vit e gjysmë burgim katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Nga një vit e gjysmë burgim katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Drejtësi
​Dreshaj: Statuti i ri i UP-së është në kundërshtim me Ligjin për Arsimin e Lartë, do ta dërgojmë në Kushtetuese

​Dreshaj: Statuti i ri i UP-së është në kundërshtim me Ligjin për Arsimin e Lartë, do ta dërgojmë në Kushtetuese

Kosovë
Miratohet Statuti i ri i UP-së, ORCA: Një hap para në cilësinë e arsimit

Miratohet Statuti i ri i UP-së, ORCA: Një hap para në cilësinë e arsimit

Arsim
Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike i Universitetit të Prishtinës ofron programe studimi atraktive dhe moderne

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike i Universitetit të Prishtinës ofron programe studimi atraktive dhe moderne

Arsim
Prek fundin gjykimi i katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Prek fundin gjykimi i katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Drejtësi
Një mijë euro bursë vjetore për ata që studiojnë Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Një mijë euro bursë vjetore për ata që studiojnë Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Arsim
Sot do të fillojë edicioni i parë i Festivalit të Filmit Studentor “UPward” në Prishtinë

Sot do të fillojë edicioni i parë i Festivalit të Filmit Studentor “UPward” në Prishtinë

Kulturë
Rishpallet konkursi për zgjedhjen e rektorit të UP-së, asnjëri nga kandidatët nuk mori votat e nevojshme

Rishpallet konkursi për zgjedhjen e rektorit të UP-së, asnjëri nga kandidatët nuk mori votat e nevojshme

Arsim
​Bëhen 33 vjet nga masat e dhunshme të Serbisë në UP

​Bëhen 33 vjet nga masat e dhunshme të Serbisë në UP

Arsim
Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Drejtësi
UP-ja ndan buxhet për studentët me aftësi të kufizuara, secili prej tyre do të marrë nga 450 euro

UP-ja ndan buxhet për studentët me aftësi të kufizuara, secili prej tyre do të marrë nga 450 euro

Arsim
Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Kosovë
Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Kosovë
Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Arsim
Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Kosovë
Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Kosovë
“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

Kosovë
Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Arsim
“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

Kosovë
Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Kosovë
ORCA: UP-ja në krizë morale e akademike e mbushur me ngacmues dhe plagjiatorë

ORCA: UP-ja në krizë morale e akademike e mbushur me ngacmues dhe plagjiatorë

Kosovë
Përmes protestës kërkohet shkarkimi i profesorit që u denoncua për ngacmim seksual

Përmes protestës kërkohet shkarkimi i profesorit që u denoncua për ngacmim seksual

Kosovë
Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Kosovë
Studentët e Juridikut, të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi, Osmani: Sukses historik

Studentët e Juridikut, të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi, Osmani: Sukses historik

Kosovë


mob5