Trajko Veljanoski

Trajko Veljanoski

Trajko Veljanoski është zyrtar i lartë i OBRM-PDUKM-së dhe ka qenë kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut nga viti 2008 deri më 27 prill të vitit 2017 ku edhe u ndërrua nga Talat Xhaferi.

168 Artikuj