LAJMI I FUNDIT:

Raketat patriot

15 Artikuj

Sa i fuqishëm është sistemi raketor amerikan Patriot – dhe sa po e ndihmon Ukrainën?

Sa i fuqishëm është sistemi raketor amerikan Patriot – dhe sa po e ndihmon Ukrainën?

Evropa
Komandanti i forcave ajrore ukrainase del në terren, vëzhgon nga afër testimin e sistemit të avancuar raketor amerikan Patriot

Komandanti i forcave ajrore ukrainase del në terren, vëzhgon nga afër testimin e sistemit të avancuar raketor amerikan Patriot

Evropa
Gjermania i dorëzoi Ukrainës sistemin e mbrojtjes raketore Patriot

Gjermania i dorëzoi Ukrainës sistemin e mbrojtjes raketore Patriot

Evropa
Gjermania fillon me transferimin e sistemit raketor Patriot në Poloni

Gjermania fillon me transferimin e sistemit raketor Patriot në Poloni

Evropa
Rutte i Holandës premton raketa Patriot për Ukrainën ndërsa lufta hyn në “fazën vendimtare”

Rutte i Holandës premton raketa Patriot për Ukrainën ndërsa lufta hyn në “fazën vendimtare”

Nga Bota
Ushtarët ukrainas do të fillojnë trajnimin për përdorimin e sistemit raketor Patriot në SHBA, gjatë javës së ardhshme

Ushtarët ukrainas do të fillojnë trajnimin për përdorimin e sistemit raketor Patriot në SHBA, gjatë javës së ardhshme

Evropa
Ukrainës i është premtuar dhe do ta ketë së shpejti – por çfarë është sistemi i mbrojtjes raketore Patriot?

Ukrainës i është premtuar dhe do ta ketë së shpejti – por çfarë është sistemi i mbrojtjes raketore Patriot?

Nga Bota
Zelensky thotë se sistemi i mbrojtjes raketore Patriot do të jetë “një ndryshim i lojës” në luftën e vendit të tij me Rusinë

Zelensky thotë se sistemi i mbrojtjes raketore Patriot do të jetë “një ndryshim i lojës” në luftën e vendit të tij me Rusinë

Nga Bota
​Washingtoni pret dritën jeshile të Bagdadit për vendosjen sistemeve antiraketore “Patriot”

​Washingtoni pret dritën jeshile të Bagdadit për vendosjen sistemeve antiraketore “Patriot”

Nga Bota
​Ultimatumi amerikan për Turqinë

​Ultimatumi amerikan për Turqinë

Nga Bota
​Pas raketave ruse S-400, Turqia blen raketat amerikane “Patriot”

​Pas raketave ruse S-400, Turqia blen raketat amerikane “Patriot”

Nga Bota
SHBA miraton shitjen e sistemeve Patriot për Turqinë, bëhen të ditura detajet

SHBA miraton shitjen e sistemeve Patriot për Turqinë, bëhen të ditura detajet

Nga Bota
Amerika miraton shitjen e sistemeve Patriot në Poloni

Amerika miraton shitjen e sistemeve Patriot në Poloni

Nga Bota
Polonia blen sisteme raketore Patriot nga SHBA-ja

Polonia blen sisteme raketore Patriot nga SHBA-ja

Nga Bota
Polonia do të blejë raketa të sistemit Patriot

Polonia do të blejë raketa të sistemit Patriot

Nga Bota