LAJMI I FUNDIT:

Punësimi

170 Artikuj

Banka Botërore: Kosova e 37-ta në botë për barazi gjinore në biznes dhe ligj

Banka Botërore: Kosova e 37-ta në botë për barazi gjinore në biznes dhe ligj

Albert Spahiu
Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Botë
Gjermania do të sjellë punëtorë të kualifikuar nga India

Gjermania do të sjellë punëtorë të kualifikuar nga India

Botë
Murati: Aktualisht në ‘superpuna’ janë 1,413 pozita të lira pune

Murati: Aktualisht në ‘superpuna’ janë 1,413 pozita të lira pune

Të Tjera
Sektori i turizmit në Shqipëri vuan nga mungesa e punonjësve

Sektori i turizmit në Shqipëri vuan nga mungesa e punonjësve

Shqipëri
A ofron “superpuna” punësim të qëndrueshëm?

A ofron “superpuna” punësim të qëndrueshëm?

Biznes
Pagat e praktikantëve në Gjermani për herë të parë kalojnë vlerën e 1,000 eurove

Pagat e praktikantëve në Gjermani për herë të parë kalojnë vlerën e 1,000 eurove

Botë
Doni të punësoni njerëz të jashtëzakonshëm? Kërkoni për këto tri tipare!

Doni të punësoni njerëz të jashtëzakonshëm? Kërkoni për këto tri tipare!

Këshilla Lifestyle
Prezantohet platforma ‘Super Puna’ që planifikon punësimin e të rinjve

Prezantohet platforma ‘Super Puna’ që planifikon punësimin e të rinjve

Financa
Dhënia e vizave të punës – Gjermania në disfavor me vendet e tjera

Dhënia e vizave të punës – Gjermania në disfavor me vendet e tjera

Botë
Sektori i shërbimit në Shqipëri kërkon punëtorë në Filipine, 15 mijë vende të lira

Sektori i shërbimit në Shqipëri kërkon punëtorë në Filipine, 15 mijë vende të lira

Shqipëri
Shtoni këtë në CV-në tuaj dhe shanset tuaja rriten: Pesë truke që garantojnë se do të ftoheni në një intervistë pune

Shtoni këtë në CV-në tuaj dhe shanset tuaja rriten: Pesë truke që garantojnë se do të ftoheni në një intervistë pune

Këshilla Lifestyle
Studimi i KE-së: 70 për qind e të punësuarve në Shqipëri hasin vështirësi në plotësimin e nevojave mujore

Studimi i KE-së: 70 për qind e të punësuarve në Shqipëri hasin vështirësi në plotësimin e nevojave mujore

Shqipëri
33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

Shqipëri
Gjermania regjistroi punësim rekord gjatë vitit të kaluar

Gjermania regjistroi punësim rekord gjatë vitit të kaluar

Botë
Shqiptarët renditen të parët për orët më të gjata të punës në Evropë

Shqiptarët renditen të parët për orët më të gjata të punës në Evropë

Shqipëri
Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Të Tjera
Bizneset që hapin vende të reja pune për gratë do të mbështeten nga shteti për tre muaj

Bizneset që hapin vende të reja pune për gratë do të mbështeten nga shteti për tre muaj

Financa
Gjermania në kërkim të punëtorëve të huaj – për një vit i nevojiten deri gjysmë milioni persona të kualifikuar

Gjermania në kërkim të punëtorëve të huaj – për një vit i nevojiten deri gjysmë milioni persona të kualifikuar

Botë
Kërkimi i vendeve të punës në Gjermani pengesë për punëtorët e huaj të kualifikuar

Kërkimi i vendeve të punës në Gjermani pengesë për punëtorët e huaj të kualifikuar

Botë
Vlen më shumë se diploma, 60 për qind e të punësuarve në Shqipëri “me mik”

Vlen më shumë se diploma, 60 për qind e të punësuarve në Shqipëri “me mik”

Shqipëri
Shoqata gjermane e Industrisë kërkon që të lehtësohen ligjet për punëtorët e kualifikuar jashtë vendeve të BE-së

Shoqata gjermane e Industrisë kërkon që të lehtësohen ligjet për punëtorët e kualifikuar jashtë vendeve të BE-së

Botë
U rrit numri i të punësuarve në dyqane gjatë muajit gusht

U rrit numri i të punësuarve në dyqane gjatë muajit gusht

Biznes
Mbi 200 vende të lira pune në Korçë, të rinjtë duan të largohen nga Shqipëria

Mbi 200 vende të lira pune në Korçë, të rinjtë duan të largohen nga Shqipëria

Shqipëri