LAJMI I FUNDIT:

Pemët

57 Artikuj

Kastravecin dhe domaten nuk bën t’i hani bashkë: Cilat kombinime tjera të ushqimeve do të duhej t’i shmangni

Kastravecin dhe domaten nuk bën t’i hani bashkë: Cilat kombinime tjera të ushqimeve do të duhej t’i shmangni

Nutricion
Sëmundjet që shkaktohen nëse nuk hani gjë tjetër përpos pemë

Sëmundjet që shkaktohen nëse nuk hani gjë tjetër përpos pemë

Këshilla mjekësore
Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Të njohim produktet
Ngrënia në orët e vonshme është më e dëmshme se ç’kemi menduar më parë

Ngrënia në orët e vonshme është më e dëmshme se ç’kemi menduar më parë

Këshilla mjekësore
A janë lëngjet e shtrydhura më të shëndetshme sesa konsumimi i frutave dhe perimeve të plota

A janë lëngjet e shtrydhura më të shëndetshme sesa konsumimi i frutave dhe perimeve të plota

Mjekësi alternative
Ngritja e bilirubinës në gjak: Çfarë do të thotë dhe si ndihmohet?

Ngritja e bilirubinës në gjak: Çfarë do të thotë dhe si ndihmohet?

Këshilla mjekësore
Pjesët e shëndetshme të pemëve dhe perimeve të cilat shumica i hedhin poshtë

Pjesët e shëndetshme të pemëve dhe perimeve të cilat shumica i hedhin poshtë

Ushqim i shëndetshëm
Shtatë frutat që duhet t’i hani secilën ditë

Shtatë frutat që duhet t’i hani secilën ditë

Të njohim produktet
Kujdes: Kjo pjesë e frutave dhe perimeve është më e rrezikshmja, ka më shumë pesticide!

Kujdes: Kjo pjesë e frutave dhe perimeve është më e rrezikshmja, ka më shumë pesticide!

Të njohim produktet
Mënyra për ruajtjen më të mirë të pemëve dhe perimeve në shtëpi

Mënyra për ruajtjen më të mirë të pemëve dhe perimeve në shtëpi

Lifestyle
I mësojmë se çfarë janë pemët: një lojë logopedike që inkurajon zhvillimin e fëmijëve

I mësojmë se çfarë janë pemët: një lojë logopedike që inkurajon zhvillimin e fëmijëve

Të tjera
A e bëni edhe ju këtë gabim të zakonshëm me frigoriferin tuaj?

A e bëni edhe ju këtë gabim të zakonshëm me frigoriferin tuaj?

Bëje vet
Zbuteni mishin me ndihmën e këtyre truqeve: Kafshatat e buta dhe të ëmbla i keni të garantuara!

Zbuteni mishin me ndihmën e këtyre truqeve: Kafshatat e buta dhe të ëmbla i keni të garantuara!

Nga duart tua
Ngrënia e pemëve dhe perimeve gjithsesi është e shëndetshme, mirëpo në kohë të caktuar të ditës!

Ngrënia e pemëve dhe perimeve gjithsesi është e shëndetshme, mirëpo në kohë të caktuar të ditës!

Nutricion
Çfarë të bëjmë nëse frutat që konsumojmë nuk janë të sezonit?

Çfarë të bëjmë nëse frutat që konsumojmë nuk janë të sezonit?

Super Viva
Gabimet më të shpeshta kur i qëroni dhe i copëtoni pemët dhe perimet

Gabimet më të shpeshta kur i qëroni dhe i copëtoni pemët dhe perimet

Si të…
Pemët janë të shëndetshme, mirëpo duhet ditur kur bën t’i hamë: Në të kundërtën, i bëjnë dëm organizmit!

Pemët janë të shëndetshme, mirëpo duhet ditur kur bën t’i hamë: Në të kundërtën, i bëjnë dëm organizmit!

Nutricion
Njollat nga pemët tani janë një e kaluar: Me këto truqe njollat nga pemët dhe lëngjet zhduken në çast!

Njollat nga pemët tani janë një e kaluar: Me këto truqe njollat nga pemët dhe lëngjet zhduken në çast!

Bëje vet
Coronavirusi mund të jetojë edhe në sipërfaqe të pemëve dhe perimeve. Si duhet të veproni para se t’i konsumoni?

Coronavirusi mund të jetojë edhe në sipërfaqe të pemëve dhe perimeve. Si duhet të veproni para se t’i konsumoni?

Shëndetësi Lajme
Hani pemë dhe perime – përshëndetuni nga kokëdhembja

Hani pemë dhe perime – përshëndetuni nga kokëdhembja

Nutricion
Mbi 11 mijë lloje të pemëve zbulohen në Amazona

Mbi 11 mijë lloje të pemëve zbulohen në Amazona

Nga Bota
Lumturia varet nga frutat dhe perimet

Lumturia varet nga frutat dhe perimet

Shëndetësi Lajme
Këto pemë dhe perime kanë më së paku sheqer dhe janë e shkëlqyeshme për të gjithë ata që dëshirojnë të dobësohen

Këto pemë dhe perime kanë më së paku sheqer dhe janë e shkëlqyeshme për të gjithë ata që dëshirojnë të dobësohen

Nutricion
Ja përse duhet ngrënë pemë gjysmë ore para racionit

Ja përse duhet ngrënë pemë gjysmë ore para racionit

Këshilla mjekësore