LAJMI I FUNDIT:

Pasiguria në punë

11 Artikuj

Krasniqi: Paga të ulëta, çmime të larta e pasiguri e madhe

Krasniqi: Paga të ulëta, çmime të larta e pasiguri e madhe

Kosovë
Siguria e punëtorëve, 16 persona kanë humbur jetën në vendin e punës për tetë muaj

Siguria e punëtorëve, 16 persona kanë humbur jetën në vendin e punës për tetë muaj

Siguri
Punëtori i ekuipazhit të aeroplanit lëndohet në Aeroportin e Prishtinës

Punëtori i ekuipazhit të aeroplanit lëndohet në Aeroportin e Prishtinës

Kosovë
Dita Botërore e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, Kurti: Rritja e pagës minimale ishte vetëm një pjesë për të drejtat në punë

Dita Botërore e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, Kurti: Rritja e pagës minimale ishte vetëm një pjesë për të drejtat në punë

Të Tjera
​Siguria dhe shëndeti i punëtorëve vazhdon të mbetet në nivel jo të kënaqshëm në Kosovë

​Siguria dhe shëndeti i punëtorëve vazhdon të mbetet në nivel jo të kënaqshëm në Kosovë

Të Tjera
Ministria e Mirëqenies Sociale prezanton projektin e sigurisë dhe shëndetit në punë

Ministria e Mirëqenies Sociale prezanton projektin e sigurisë dhe shëndetit në punë

Të Tjera
Pamje që tregojnë se sa shumë rrezikon një punëtor në një vend të punës, në një ndërtesë në Prishtinë (Video)

Pamje që tregojnë se sa shumë rrezikon një punëtor në një vend të punës, në një ndërtesë në Prishtinë (Video)

Kosovë
VV pas vdekjes së punëtorit në ndërtimtari: Puna pa siguri e dinjitet është skllavëri

VV pas vdekjes së punëtorit në ndërtimtari: Puna pa siguri e dinjitet është skllavëri

Kosovë
Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Lulzim Ahmeti
Reçica: Do ta rrisim numrin e inspektorëve në terren për sigurinë e punëtorëve

Reçica: Do ta rrisim numrin e inspektorëve në terren për sigurinë e punëtorëve

Të Tjera
Për pesë muaj vdesin gjashtë punëtorë në vendin e punës 

Për pesë muaj vdesin gjashtë punëtorë në vendin e punës 

Albert Spahiu