LAJMI I FUNDIT:

Ndihma Sociale

31 Artikuj

Mbi 22 mijë familje në Kosovë përfituese nga skema e ndihmës sociale

Mbi 22 mijë familje në Kosovë përfituese nga skema e ndihmës sociale

Financa
Rritet numri i familjeve nevojtare në Tetovë/ 80 familje trokasin tek “Agimi i bamirësisë” për të kërkuar dru dhe ushqim

Rritet numri i familjeve nevojtare në Tetovë/ 80 familje trokasin tek “Agimi i bamirësisë” për të kërkuar dru dhe ushqim

Maqedonia e Veriut
Mirëqenia sociale në Kosovë, nga skema e ndihmës kanë përfituar 23,661 familje

Mirëqenia sociale në Kosovë, nga skema e ndihmës kanë përfituar 23,661 familje

Të Tjera
Kriza ekonomike rriti numrin e personave me ndihmë sociale në Strugë

Kriza ekonomike rriti numrin e personave me ndihmë sociale në Strugë

Maqedonia e Veriut
Artan Fuga flet për paketën e ndihmës në Shqipëri: Thërrime për të varfrit!

Artan Fuga flet për paketën e ndihmës në Shqipëri: Thërrime për të varfrit!

Shqipëri
Rama publikon 7 pikat e paketës së ndihmës: Nuk i lëmë vetëm ata që kanë nevojë

Rama publikon 7 pikat e paketës së ndihmës: Nuk i lëmë vetëm ata që kanë nevojë

Shqipëri
Në tremujorin e katërt të 2021 nga skema e ndihmës sociale kanë përfituar 25,895 familje

Në tremujorin e katërt të 2021 nga skema e ndihmës sociale kanë përfituar 25,895 familje

Të Tjera
Vuan nga tumori në këmbë, kërkohet ndihmë për shërimin e dy vjeçarjes Learta Ajeti

Vuan nga tumori në këmbë, kërkohet ndihmë për shërimin e dy vjeçarjes Learta Ajeti

Kosovë
Vazhdon rritja e familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Vazhdon rritja e familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Albert Spahiu
2021-ta do të jetë viti i eksperimenteve ekonomike

2021-ta do të jetë viti i eksperimenteve ekonomike

Botë
Fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtjes civile në Maqedoni

Fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtjes civile në Maqedoni

Sociale
Në Kosovë, 24 mijë familje varen prej ndihmës sociale

Në Kosovë, 24 mijë familje varen prej ndihmës sociale

Kosovë
Ndahen 7.5 milionë euro për pagesa shtesë për ndihmat sociale

Ndahen 7.5 milionë euro për pagesa shtesë për ndihmat sociale

Financa
Pandemia COVID-19 rrit numrin e familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Pandemia COVID-19 rrit numrin e familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Albert Spahiu
Fillon shpërndarja e pagesës nga skema e ndihmës sociale

Fillon shpërndarja e pagesës nga skema e ndihmës sociale

Financa
Bëhet pagesa për përfituesit e ndihmës sociale

Bëhet pagesa për përfituesit e ndihmës sociale

Financa
Rreth 100 mijë banorë në Kosovë jetojnë vetëm me ndihma sociale

Rreth 100 mijë banorë në Kosovë jetojnë vetëm me ndihma sociale

Të Tjera
Asistenca sociale në Kosovë, sa për mbijetesë

Asistenca sociale në Kosovë, sa për mbijetesë

Albert Spahiu
Mbi 24 mijë familje në Kosovë jetojnë vetëm me ndihma sociale

Mbi 24 mijë familje në Kosovë jetojnë vetëm me ndihma sociale

Të Tjera
Ulet numri i familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Ulet numri i familjeve që marrin ndihma sociale në Kosovë

Kosovë
Maqedoni, ndihma sociale do të ndalet nëse dy persona nga familja dy herë refuzojnë punën

Maqedoni, ndihma sociale do të ndalet nëse dy persona nga familja dy herë refuzojnë punën

Sociale
Shfrytëzuesit e ndihmës sociale në Maqedoni prej nesër do të duhet të përditësojnë dokumentet

Shfrytëzuesit e ndihmës sociale në Maqedoni prej nesër do të duhet të përditësojnë dokumentet

Maqedonia e Veriut
Hamza: Do të ketë rritje të pensioneve dhe ndihmës sociale (Video)

Hamza: Do të ketë rritje të pensioneve dhe ndihmës sociale (Video)

Të Tjera
Të punësuar në institucione, marrin ndihma sociale!

Të punësuar në institucione, marrin ndihma sociale!

Të Tjera