LAJMI I FUNDIT:

Liqeni i Badocit

41 Artikuj

KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit arrin në nivelin maksimal të kapërderdhjes

KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit arrin në nivelin maksimal të kapërderdhjes

Të Tjera
FSK-ja publikon pamjet e operacionit në Liqenin e Badovcit, ku u gjet i pajetë një person

FSK-ja publikon pamjet e operacionit në Liqenin e Badovcit, ku u gjet i pajetë një person

Kosovë
Gjendet një person i vdekur në Liqenin e Badocit, ishte raportuar i zhdukur dy ditë më parë

Gjendet një person i vdekur në Liqenin e Badocit, ishte raportuar i zhdukur dy ditë më parë

Kronika e Zezë
Bie dukshëm niveli i ujit në Liqenin e Badocit

Bie dukshëm niveli i ujit në Liqenin e Badocit

Botë
Bie dukshëm niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Bie dukshëm niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
Peshkatari gjen një mjet shpërthyes në Liqenin e Badocit

Peshkatari gjen një mjet shpërthyes në Liqenin e Badocit

Kronika e Zezë
KRU Prishtina bën apel për kursim të ujit të pijshëm

KRU Prishtina bën apel për kursim të ujit të pijshëm

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit është nën nivelin maksimal

KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit është nën nivelin maksimal

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ njofton se uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit është nën nivelin maksimal

KRU ‘Prishtina’ njofton se uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit është nën nivelin maksimal

Të Tjera
Bie niveli i ujit në Badoc

Bie niveli i ujit në Badoc

Kosovë
KRU ‘Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

KRU ‘Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen në liqenet e Badocit dhe Batllavës, kërkohet kursimi i ujit të pijshëm

KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen në liqenet e Badocit dhe Batllavës, kërkohet kursimi i ujit të pijshëm

Të Tjera
‘KRU Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

‘KRU Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Disa lagje të Prishtinës mbesin pa ujë të pijshëm, shkak prishja e gypit të Badocit

KRU ‘Prishtina’: Disa lagje të Prishtinës mbesin pa ujë të pijshëm, shkak prishja e gypit të Badocit

Komunat
Prishtina me reduktime të ujit, kryeshefi i KRU “Prishtina”: Shpresojmë që sot ta kthejmë gjendjen në normalitet

Prishtina me reduktime të ujit, kryeshefi i KRU “Prishtina”: Shpresojmë që sot ta kthejmë gjendjen në normalitet

Kosovë
Ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm në Fushë Kosovë, Drenas, Obiliq dhe lagjen ‘Kalabria’ në Prishtinë

Ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm në Fushë Kosovë, Drenas, Obiliq dhe lagjen ‘Kalabria’ në Prishtinë

Të Tjera
Reshjet e shiut dhe borës rrisin nivelin e ujit në liqenin e Batllavës dhe Badocit

Reshjet e shiut dhe borës rrisin nivelin e ujit në liqenin e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
‘KRU Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Badocit dhe Batllavës

‘KRU Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Badocit dhe Batllavës

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Po vazhdon furnizimi stabil me ujë të pijshëm pavarësisht rënies së nivelit në liqene

KRU ‘Prishtina’: Po vazhdon furnizimi stabil me ujë të pijshëm pavarësisht rënies së nivelit në liqene

Të Tjera
Funksionalizohet linja emergjente për mbushjen e liqenit të Badocit

Funksionalizohet linja emergjente për mbushjen e liqenit të Badocit

Kosovë
KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen me ujë në liqenet e Badocit dhe Batllavës

KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen me ujë në liqenet e Badocit dhe Batllavës

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen e liqeneve në Batllavë e Badoc

KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen e liqeneve në Batllavë e Badoc

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit

KRU ‘Prishtina’ njofton për gjendjen me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Ruajtja e cilësisë së ujit të pijshëm, e domosdoshme

KRU ‘Prishtina’: Ruajtja e cilësisë së ujit të pijshëm, e domosdoshme

Të Tjera