LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

692 Artikuj

Refuzohen 9 kërkesa për statusin e viktimave pjesëmarrëse në çështjen Thaçi dhe të tjerët

Refuzohen 9 kërkesa për statusin e viktimave pjesëmarrëse në çështjen Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Specialja ua vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Selimit e Krasniqit

Specialja ua vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Selimit e Krasniqit

Drejtësi
Dy dëshmitarë të mbrojtur përfundojnë dëshminë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Dy dëshmitarë të mbrojtur përfundojnë dëshminë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Kosovë
​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

Drejtësi
​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Emmerson: Raportet e dëshmitarit të prokurorisë janë riciklim i lajmeve serbe

Emmerson: Raportet e dëshmitarit të prokurorisë janë riciklim i lajmeve serbe

Kosovë
​Nervozohet dëshmitari në Speciale: Më thanë tradhtar i kombit, gjykatësi e ndërprenë seancën

​Nervozohet dëshmitari në Speciale: Më thanë tradhtar i kombit, gjykatësi e ndërprenë seancën

Drejtësi
​Vazhdon dëshmia e Agim Idrizit, mohon që ka qenë polic ose roje pylli

​Vazhdon dëshmia e Agim Idrizit, mohon që ka qenë polic ose roje pylli

Kosovë
​Dëshmitari i njëzetë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve flet për një familjar të zhdukur

​Dëshmitari i njëzetë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve flet për një familjar të zhdukur

Drejtësi
Ish-presidenti Hashim Thaçi vazhdon qëndrimin në Kosovë

Ish-presidenti Hashim Thaçi vazhdon qëndrimin në Kosovë

Kosovë
“Burgu im qenka një vrimë…” – Jakup Krasniqi thur vargje poetike në Hagë

“Burgu im qenka një vrimë…” – Jakup Krasniqi thur vargje poetike në Hagë

Kosovë
Përfundon dëgjimi i dëshmitarit, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon javën tjetër

Përfundon dëgjimi i dëshmitarit, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon javën tjetër

Politikë
Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos në favor të një kërkesë të mbrojtjes

Seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos në favor të një kërkesë të mbrojtjes

Drejtësi
Fillon dëgjimi i dëshmitarit të radhës në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Fillon dëgjimi i dëshmitarit të radhës në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Drejtësi
Dëshmitarja serbe në Gjykatën Speciale flet për periudhën e korrikut 1998 në komunën e Rahovecit

Dëshmitarja serbe në Gjykatën Speciale flet për periudhën e korrikut 1998 në komunën e Rahovecit

Drejtësi
Dëshmitarja në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve po dëshmon pa masa mbrojtëse

Dëshmitarja në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve po dëshmon pa masa mbrojtëse

Drejtësi
Specialja i refuzon kërkesën Jakup Krasniqit për lirim dyjavor, “Rrezik që të kryejë krime të mëtejshme”

Specialja i refuzon kërkesën Jakup Krasniqit për lirim dyjavor, “Rrezik që të kryejë krime të mëtejshme”

Drejtësi
Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe krerëve të tjerëve të UÇK-së

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe krerëve të tjerëve të UÇK-së

Politikë
“Gresë, sot nuk ndjej asgjë veç Lirisë…”, letra emocionuese që Jakup Krasniqi i shkroi vajzës së tij në ditën e martesës

“Gresë, sot nuk ndjej asgjë veç Lirisë…”, letra emocionuese që Jakup Krasniqi i shkroi vajzës së tij në ditën e martesës

Kosovë
Gjykimi Thaçi dhe të tjerët, lejohet bashkëshorti i njërës prej viktimave të marr pjesë në proces në emër të saj

Gjykimi Thaçi dhe të tjerët, lejohet bashkëshorti i njërës prej viktimave të marr pjesë në proces në emër të saj

Drejtësi
Martohet vajza e Jakup Krasniqit, shkon në Hagë për të marrë urimin nga babai i saj

Martohet vajza e Jakup Krasniqit, shkon në Hagë për të marrë urimin nga babai i saj

Kosovë
Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi