LAJMI I FUNDIT:

Enver Hasani

172 Artikuj

Ish-kryetarët e Kushtetueses dhe Supremes morën mbi 570 mijë euro pas përfundimit të mandatit

Ish-kryetarët e Kushtetueses dhe Supremes morën mbi 570 mijë euro pas përfundimit të mandatit

Drejtësi
Hasani: Serbia me deklaratën për të pagjeturit shfajësohet 100 për qind

Hasani: Serbia me deklaratën për të pagjeturit shfajësohet 100 për qind

Kosovë
Hasani: Nëse shefi i AKI-së e ka vizituar Gjykatën Kushtetuese, ka bërë vepër penale

Hasani: Nëse shefi i AKI-së e ka vizituar Gjykatën Kushtetuese, ka bërë vepër penale

Drejtësi
Hasani: Osmani ta dorëzojë mandatin nëse Kushtetuesja i rrëzon dy deputetët

Hasani: Osmani ta dorëzojë mandatin nëse Kushtetuesja i rrëzon dy deputetët

Kosovë
Hasani: Kurti ka luajtur rolin tërësisht gabim, vetëmenaxhimi do të sjellë pasoja afatgjate

Hasani: Kurti ka luajtur rolin tërësisht gabim, vetëmenaxhimi do të sjellë pasoja afatgjate

Kosovë
Hasani: Ujdia e Ohrit ka dy cilësi që e bëjnë të ndryshme nga marrëveshjet e kaluara

Hasani: Ujdia e Ohrit ka dy cilësi që e bëjnë të ndryshme nga marrëveshjet e kaluara

Kosovë
Enver Hasani për marrëveshjen Kurti-Vuçiq në Ohër: I lëvizi shtyllat e shtetësisë së Kosovës

Enver Hasani për marrëveshjen Kurti-Vuçiq në Ohër: I lëvizi shtyllat e shtetësisë së Kosovës

Kosovë
Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Kosovë
Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Kosovë
Hasani pohon se Asociacioni me kompetenca ekzekutive do ta “bosnjizonte” Kosovën

Hasani pohon se Asociacioni me kompetenca ekzekutive do ta “bosnjizonte” Kosovën

Kosovë
Enver Hasani: Plani franko-gjerman nuk e përmban njohjen

Enver Hasani: Plani franko-gjerman nuk e përmban njohjen

Dukagjini
Enver Hasani e akuzoi për plagjiaturë, reagon Dekani i Juridikut dhe paralajmëron ndjekjen e rrugëve ligjore

Enver Hasani e akuzoi për plagjiaturë, reagon Dekani i Juridikut dhe paralajmëron ndjekjen e rrugëve ligjore

Kosovë
Reagimi i ORCA-s, Hasanit, Plakollit dhe RrGK-së – gjithçka nga zhvillimet e fundit në Rektoratin e UP-së

Reagimi i ORCA-s, Hasanit, Plakollit dhe RrGK-së – gjithçka nga zhvillimet e fundit në Rektoratin e UP-së

Arsim
Hasani: Modeli i ‘dy Gjermanive’ është katastrofal për Kosovën

Hasani: Modeli i ‘dy Gjermanive’ është katastrofal për Kosovën

Kosovë
Ish-kryetari i Kushtetueses: Qeveria nuk është punëdhënës i mësimdhënësve, s’ka të drejtë t’ua ndalojë pagat

Ish-kryetari i Kushtetueses: Qeveria nuk është punëdhënës i mësimdhënësve, s’ka të drejtë t’ua ndalojë pagat

Kosovë
Hasani: Me formimin e Asociacionit prishet shteti unitar, regjionalizohet Kosova

Hasani: Me formimin e Asociacionit prishet shteti unitar, regjionalizohet Kosova

Kosovë
“Sa më shumë të shtyhet rezistenca ndaj Asociacionit, aq më afër është ideja serbe për të”

“Sa më shumë të shtyhet rezistenca ndaj Asociacionit, aq më afër është ideja serbe për të”

Kosovë
Këshillin Prokurorial e quan grupacion kriminal, Hasani: Përzgjedhja e Isufajt jashtë çdo norme kushtetuese

Këshillin Prokurorial e quan grupacion kriminal, Hasani: Përzgjedhja e Isufajt jashtë çdo norme kushtetuese

Drejtësi
Hasani: Kosova në NATO nuk përcaktohet nga agresioni rus në Ukrainë, por nga dialogu me Serbinë

Hasani: Kosova në NATO nuk përcaktohet nga agresioni rus në Ukrainë, por nga dialogu me Serbinë

Siguri
Hasani: Pakoja e Ahtisarit nuk është në fuqi, serbët e Kosovës nuk mund të jenë pjesë e referendumit të Vuçiqit

Hasani: Pakoja e Ahtisarit nuk është në fuqi, serbët e Kosovës nuk mund të jenë pjesë e referendumit të Vuçiqit

Kosovë
Hasani: Gjykata Kushtetuese e ka betonuar detyrimin e Kosovës për të themeluar Asociacionin e komunave serbe

Hasani: Gjykata Kushtetuese e ka betonuar detyrimin e Kosovës për të themeluar Asociacionin e komunave serbe

Kosovë
Hasani: Nëse nuk zbatohen vendimet e Gjykatës Kushtetuese, shkohet në arbitrazh

Hasani: Nëse nuk zbatohen vendimet e Gjykatës Kushtetuese, shkohet në arbitrazh

Drejtësi
Hasani: Vendimi i Osmanit për shkarkimin e Dakës i hapi rrugë anarkisë

Hasani: Vendimi i Osmanit për shkarkimin e Dakës i hapi rrugë anarkisë

Drejtësi
Dy pasoja që mund t’i ketë Kosova nëse vendoset KFOR-i në pikat kufitare në veri, sipas Hasanit

Dy pasoja që mund t’i ketë Kosova nëse vendoset KFOR-i në pikat kufitare në veri, sipas Hasanit

Kosovë