LAJMI I FUNDIT:

Dita Botërore e Autizmit

14 Artikuj

​Kurti: 2 prillin ta shndërrojmë në ditë të përditshme për personat me autizëm

​Kurti: 2 prillin ta shndërrojmë në ditë të përditshme për personat me autizëm

Kosovë
Haradinaj: Si shoqëri duhet të reflektojmë për përmirësimin e jetës së atyre që jetojnë me autizëm

Haradinaj: Si shoqëri duhet të reflektojmë për përmirësimin e jetës së atyre që jetojnë me autizëm

Kosovë
Kurti: Trajtimi i njerëzve me autizëm, tregues themelor i cilësisë dhe shkallës së demokracisë

Kurti: Trajtimi i njerëzve me autizëm, tregues themelor i cilësisë dhe shkallës së demokracisë

Kosovë
Osmani marshon në Ditën e Autizmit: Autikët kanë nevojë për mbështetjen tonë

Osmani marshon në Ditën e Autizmit: Autikët kanë nevojë për mbështetjen tonë

Kosovë
​Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

​Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

Kosovë
Kurti: Nderojmë diversitetin duke nderuar njerëzit me autizëm

Kurti: Nderojmë diversitetin duke nderuar njerëzit me autizëm

Sociale
Fëmijët me autizëm vështirë po integrohen në shoqëri

Fëmijët me autizëm vështirë po integrohen në shoqëri

Kosovë
Sot Dita Botërore e ndërgjegjësimit mbi Autizmin

Sot Dita Botërore e ndërgjegjësimit mbi Autizmin

Kosovë
​Kuvendi ndriçohet me ngjyrë të kaltër për Ditën Botërore të Autizmit

​Kuvendi ndriçohet me ngjyrë të kaltër për Ditën Botërore të Autizmit

Kosovë
Vitia: Sonte nga ballkonet tona të ndriçojmë me të kaltër për autizmin

Vitia: Sonte nga ballkonet tona të ndriçojmë me të kaltër për autizmin

Kosovë
Dita botërore e ndërgjegjësimit për Autizmin

Dita botërore e ndërgjegjësimit për Autizmin

Kosovë
Dita Botërore e Autizmit: Çdo gjë që duhet të dini për këtë sëmundje

Dita Botërore e Autizmit: Çdo gjë që duhet të dini për këtë sëmundje

Shëndetësi Lajme
Dita Botërore e Autizmit shënohet edhe në Kosovë

Dita Botërore e Autizmit shënohet edhe në Kosovë

Kosovë
Dita Botërore e Autizmit: Pesë fakte që duhet t’i dini

Dita Botërore e Autizmit: Pesë fakte që duhet t’i dini

Këshilla mjekësore