LAJMI I FUNDIT:

Besimi ekonomik

16 Artikuj

Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Shqipëri
Ngadalësohet rritja e besimit të bizneseve e konsumatorëve në ekonominë shqiptare

Ngadalësohet rritja e besimit të bizneseve e konsumatorëve në ekonominë shqiptare

Shqipëri
Treguesi i ndjesisë ekonomike në Shqipëri, rritet besimi për bizneset por ulet për konsumatorët

Treguesi i ndjesisë ekonomike në Shqipëri, rritet besimi për bizneset por ulet për konsumatorët

Shqipëri
Treguesi i besimit në ekonominë shqiptare arrin nivelin më të lartë historik

Treguesi i besimit në ekonominë shqiptare arrin nivelin më të lartë historik

Shqipëri
Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri u përmirësua ndjeshëm në muajin mars

Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri u përmirësua ndjeshëm në muajin mars

Shqipëri
Besimi në ekonominë shqiptare rritet për të tretin muaj radhazi, ndikohet nga sektori i shërbimeve dhe konsumatorët

Besimi në ekonominë shqiptare rritet për të tretin muaj radhazi, ndikohet nga sektori i shërbimeve dhe konsumatorët

Shqipëri
Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Botë
Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri rritet për të dytin muaj radhazi

Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri rritet për të dytin muaj radhazi

Shqipëri
Rikthehet besimi në ekonominë shqiptare pas katër muajsh rënie

Rikthehet besimi në ekonominë shqiptare pas katër muajsh rënie

Shqipëri
Bie besimi në ekonominë shqiptare në nivelin më të ulët gjatë këtij viti

Bie besimi në ekonominë shqiptare në nivelin më të ulët gjatë këtij viti

Shqipëri
Bie besimi në ekonominë shqiptare, qytetarët dhe bizneset pesimistë

Bie besimi në ekonominë shqiptare, qytetarët dhe bizneset pesimistë

Shqipëri
Rritet besimi në bizneset shqiptare në qershor, ndërtimi arrin maksimumin historik

Rritet besimi në bizneset shqiptare në qershor, ndërtimi arrin maksimumin historik

Shqipëri
Përmirësohet besimi i bizneseve dhe konsumatorëve shqiptarë në maj për herë të parë gjatë vitit 2022

Përmirësohet besimi i bizneseve dhe konsumatorëve shqiptarë në maj për herë të parë gjatë vitit 2022

Shqipëri
Besimi në ekonomi në rënie për të tretin muaj radhazi në Shqipëri

Besimi në ekonomi në rënie për të tretin muaj radhazi në Shqipëri

Klaudjo Jonuzaj
Besimi i shqiptarëve në ekonomi në rënie për të dytin muaj radhazi

Besimi i shqiptarëve në ekonomi në rënie për të dytin muaj radhazi

Shqipëri
Bie besimi ekonomik në Eurozonë

Bie besimi ekonomik në Eurozonë

Të Tjera