LAJMI I FUNDIT:

Bërnjak

72 Artikuj

Shpronësimi në veri, rrugë e rrëshqitshme për Qeverinë e Kosovës

Shpronësimi në veri, rrugë e rrëshqitshme për Qeverinë e Kosovës

Kosovë
Vendosja e pengesave me drunj e gozhda afër pikës kufitare në Bërnjak – deklarohet Prokuroria

Vendosja e pengesave me drunj e gozhda afër pikës kufitare në Bërnjak – deklarohet Prokuroria

Kosovë
Vendosen pengesa me gozhda dhe drunj në afërsi të pikës kufitare në Bërnjak

Vendosen pengesa me gozhda dhe drunj në afërsi të pikës kufitare në Bërnjak

Kronika e Zezë
Osmani e Sveçla vizitojnë policët në pikën kufitare në Bërnjak pas heqjes së barrikadave

Osmani e Sveçla vizitojnë policët në pikën kufitare në Bërnjak pas heqjes së barrikadave

Kosovë
Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura

Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura

Kosovë
Policia e Kosovës: Pika kufitare në Merdar vazhdon të jetë e mbyllur, qytetarët të shfrytëzojnë pikat tjerat kufitare

Policia e Kosovës: Pika kufitare në Merdar vazhdon të jetë e mbyllur, qytetarët të shfrytëzojnë pikat tjerat kufitare

Kosovë
Në kundërshtim të barrikadave në veri të Kosovës, mërgimtari bllokon një pjesë të një rruge në Evropë

Në kundërshtim të barrikadave në veri të Kosovës, mërgimtari bllokon një pjesë të një rruge në Evropë

Kosovë
Rexhaj: Çështje ditësh heqja e barrikadave në veri, i largojmë vet nëse nuk reagon KFOR-i

Rexhaj: Çështje ditësh heqja e barrikadave në veri, i largojmë vet nëse nuk reagon KFOR-i

Siguri
Pajisje të rënda të KFOR-it shihen duke lëvizur në drejtim të Mitrovicës

Pajisje të rënda të KFOR-it shihen duke lëvizur në drejtim të Mitrovicës

Siguri
Nëntë barrikada bllokojnë qarkullimin në veri të Mitrovicës – dy pikat kufitare ende të mbyllura

Nëntë barrikada bllokojnë qarkullimin në veri të Mitrovicës – dy pikat kufitare ende të mbyllura

Siguri
Targat ilegale, qytetarët serbë në veri shpresojnë në marrëveshje

Targat ilegale, qytetarët serbë në veri shpresojnë në marrëveshje

Kosovë
Situatë e qetë në Jarinjë e Bërnjak

Situatë e qetë në Jarinjë e Bërnjak

Politikë
Sveçla shkon në veri: Policia e Kosovës po kujdeset për të siguruar ambient të qetë

Sveçla shkon në veri: Policia e Kosovës po kujdeset për të siguruar ambient të qetë

Kosovë
Kamionët e kujt janë përdorur për barrikada në veri të Kosovës?

Kamionët e kujt janë përdorur për barrikada në veri të Kosovës?

Kosovë
Pas heqjes së barrikadave, pritje vetëm deri në 10 minuta në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak

Pas heqjes së barrikadave, pritje vetëm deri në 10 minuta në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak

Kosovë
Hapen tërësisht pikat kufitare Jarinë dhe Bërnjak – qytetarët mund të lëvizin lirshëm

Hapen tërësisht pikat kufitare Jarinë dhe Bërnjak – qytetarët mund të lëvizin lirshëm

Kosovë
Serbët nuk largojnë barrikadat, pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak vazhdojnë të jenë të bllokuara

Serbët nuk largojnë barrikadat, pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak vazhdojnë të jenë të bllokuara

Kosovë
Pas sulmeve në veri, Policia e Kosovës shton patrullimin në Bërnjak

Pas sulmeve në veri, Policia e Kosovës shton patrullimin në Bërnjak

Elfije Boletini
Tentoi t’i fshehë 60 mijë euro, kapet nga Policia e Kosovës në magjistralen Bërnjak-Zubin Potok

Tentoi t’i fshehë 60 mijë euro, kapet nga Policia e Kosovës në magjistralen Bërnjak-Zubin Potok

Kronika e Zezë
Nga pikat kufitare në veri, Sveçla: Të përkushtuar maksimalisht në luftimin e grupeve kriminale

Nga pikat kufitare në veri, Sveçla: Të përkushtuar maksimalisht në luftimin e grupeve kriminale

Siguri
Nisja e serbëve nga veriu me autobus e vetura për të votuar në Serbi, Policia: Kolona të gjata në Jarinje dhe Bërnjak

Nisja e serbëve nga veriu me autobus e vetura për të votuar në Serbi, Policia: Kolona të gjata në Jarinje dhe Bërnjak

Kosovë
Tentuan të futen me teste të falsifikuara të COVID-19, dëbohen nga Kosova 4 shtetas serb

Tentuan të futen me teste të falsifikuara të COVID-19, dëbohen nga Kosova 4 shtetas serb

Kronika e Zezë
Reagon Policia e Kosovës: E ashtuquajtura Zyrë për Kosovën në Serbi po e shtrembëron realitetin për dërgimin e pajisjeve dhe kontejnerëve në Bërnjak

Reagon Policia e Kosovës: E ashtuquajtura Zyrë për Kosovën në Serbi po e shtrembëron realitetin për dërgimin e pajisjeve dhe kontejnerëve në Bërnjak

Siguri
Sveçla për bazën policore në Bërnjak: Po krijojmë kushte për rritje të efikasitetit të punës dhe garantim të sigurisë për qytetarët

Sveçla për bazën policore në Bërnjak: Po krijojmë kushte për rritje të efikasitetit të punës dhe garantim të sigurisë për qytetarët

Kosovë