AKD

Ass.Msc. Krenar Dobroshi

53 Artikuj
LAJMET NGA "Ass.Msc. Krenar Dobroshi"
Lëkura gjatë dhe pas karantinës Lëkura gjatë dhe pas karantinës
Hekurosja e lëkurës! Hekurosja e lëkurës!
Kujdesi ndaj buzëve Kujdesi ndaj buzëve
Analiza e përbërjes së trupit Analiza e përbërjes së trupit
Shkaqet e plakjes së lëkurës Shkaqet e plakjes së lëkurës
Lëkurë më të re në çdo moshë Lëkurë më të re në çdo moshë