LAJMI I FUNDIT:

Agim Ramadani

57 Artikuj

Gruaja e Agim Ramadanit: Kosova po zbrazet, nuk luftuam për këtë

Gruaja e Agim Ramadanit: Kosova po zbrazet, nuk luftuam për këtë

Kosovë
Krasniqi: Agim Ramadani dha shembullin e veçantë se si duhet dhe mbrohet atdheu

Krasniqi: Agim Ramadani dha shembullin e veçantë se si duhet dhe mbrohet atdheu

Kosovë
Osmani: Liria jonë mbanë vulën e Agim Ramadanit dhe heronjve të tjerë

Osmani: Liria jonë mbanë vulën e Agim Ramadanit dhe heronjve të tjerë

Kosovë
Në 24 vjetorin e rënies së Agim Ramadanit, Haradinaj: Luftëtari, strategu e artisti që kishte kuptuar konceptin e lirisë në thellësinë e tij

Në 24 vjetorin e rënies së Agim Ramadanit, Haradinaj: Luftëtari, strategu e artisti që kishte kuptuar konceptin e lirisë në thellësinë e tij

Kosovë
Komandant Katana – 24 vjet nga rënia e Agim Ramadanit

Komandant Katana – 24 vjet nga rënia e Agim Ramadanit

Kosovë
Familjet e dëshmorëve: Në Koshare qëndrojnë themelet e lirisë

Familjet e dëshmorëve: Në Koshare qëndrojnë themelet e lirisë

Kosovë
Publikohet tema e diplomës së heroit Agim Ramadani, që e bëri në Akademinë Ushtarake në Zagreb

Publikohet tema e diplomës së heroit Agim Ramadani, që e bëri në Akademinë Ushtarake në Zagreb

Kosovë
Si e mori lajmin për vrasjen e Agimit? Shukrie Ramadani mes lotësh rrëfen momentet më të rënda

Si e mori lajmin për vrasjen e Agimit? Shukrie Ramadani mes lotësh rrëfen momentet më të rënda

Kosovë
Rrëfimi i Isni Berishës, ushtarit që e pa rënien e Agim Ramadanit 23 vjet me parë

Rrëfimi i Isni Berishës, ushtarit që e pa rënien e Agim Ramadanit 23 vjet me parë

Kosovë
Krasniqi: Kosova është e lirë dhe e pavarur falë kontributit të heroit Agim Ramadanit me shokë

Krasniqi: Kosova është e lirë dhe e pavarur falë kontributit të heroit Agim Ramadanit me shokë

Kosovë
Osmani e kujton në 23 vjetorin e rënies: Heroi Agim Ramadani është simbol i lirisë dhe guximit

Osmani e kujton në 23 vjetorin e rënies: Heroi Agim Ramadani është simbol i lirisë dhe guximit

Kosovë
23 vjet nga rënia e Agim Ramadanit

23 vjet nga rënia e Agim Ramadanit

Kosovë
Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani, Shukrija: Sot m’u kujtua kur ai më dhuroi zinxhir me perla për 8 Mars në Lugano

Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani, Shukrija: Sot m’u kujtua kur ai më dhuroi zinxhir me perla për 8 Mars në Lugano

Kosovë
Ish-komandanti Koshares zbulon marrëveshjen që kishte me Nasim Haradinajn e Agim Ramadanin për unifikimin e organizimeve ushtarake

Ish-komandanti Koshares zbulon marrëveshjen që kishte me Nasim Haradinajn e Agim Ramadanin për unifikimin e organizimeve ushtarake

Kosovë
Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani publikon hartimin e tij të fundit në 58 vjetorin e lindjes

Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani publikon hartimin e tij të fundit në 58 vjetorin e lindjes

Kosovë
​Osmani ia dorëzon kopjen e dekoratës “Urdhri Hero i Kosovës” familjes së Agim Ramadanit

​Osmani ia dorëzon kopjen e dekoratës “Urdhri Hero i Kosovës” familjes së Agim Ramadanit

Kosovë
Pjesëtari i njësisë speciale “Shqiponjat e Zeza” rrëfen për momentin e vrasjes së Agim Ramadanit

Pjesëtari i njësisë speciale “Shqiponjat e Zeza” rrëfen për momentin e vrasjes së Agim Ramadanit

Kosovë
22 vjet nga rënia e heroit Agim Ramadani

22 vjet nga rënia e heroit Agim Ramadani

Sociale
Në dy vjetorin e themelimit të Ushtri të Kosovës, u zbulua mozaiku me portretin e Heroit Agim Ramadani

Në dy vjetorin e themelimit të Ushtri të Kosovës, u zbulua mozaiku me portretin e Heroit Agim Ramadani

Kosovë
Haziri: Prej sot, figura e Agimit do të rrezatojë si roje e paqes edhe në kazermën elitare të​ FSK-së

Haziri: Prej sot, figura e Agimit do të rrezatojë si roje e paqes edhe në kazermën elitare të​ FSK-së

Kosovë
Guinness ia njeh rekordin Besart Gashit

Guinness ia njeh rekordin Besart Gashit

Kosovë
Gashi përkujton Agim Ramadanin, në ditëlindjen e tij

Gashi përkujton Agim Ramadanin, në ditëlindjen e tij

Kosovë
Faton Isufi dhe Dani me rastin e ditëlindjes së heroit Agim Ramadanit publikojnë këngën “Marshi i Agimit”

Faton Isufi dhe Dani me rastin e ditëlindjes së heroit Agim Ramadanit publikojnë këngën “Marshi i Agimit”

Muzikë
Në ditëlindjen e 57 të Agim Ramadanit, bashkëshortja Shukrija: Erëra të forta po fryjnë kufijve tanë me shpresën se mund t’i lëvizin

Në ditëlindjen e 57 të Agim Ramadanit, bashkëshortja Shukrija: Erëra të forta po fryjnë kufijve tanë me shpresën se mund t’i lëvizin

Kosovë