LAJMI I FUNDIT:

Surprizat nga vaji Floil nuk kane të ndalur!

Surprizat nga vaji Floil nuk kane të ndalur!

Surprizat nga vaji dhe margarina Floil nuk kane te ndalur për ju konsumatorë të dashur edhe gjatë muajit më të bukur të vitit.

Të gjithë ju që jeni të pasionuar pas ushqimeve të shijshme dhe pijeve freskueses, Floil po ju pret në sheshin “Zahir Pajaziti” me llojllojshmëri ushqime, e mbi gjitha me shije të veçantë.

Ejani dhe mos humbni rastin që ngjyrave të festave të fund vitit t’ia shtoni shijen e ushqimeve të shijshëm dhe pijeve freskuese.

E kur fundi i vitit po afron, ku ka më mirë se ti përmbyllim ditët e fundit të vitit 2019 me ushqimet e shijshme që na ofron Floil n’shesh, me shtëpizën e tij magjike.

Ju presim te na vizitoni, për ushqimet‘shijshme kujdesemi ne.

Floil, sekret i ushqimit te shijshëm.

artikull i sponsorizuar