0Shares

Me përparimin e vazhdueshëm të teknologjisë dhe zhvillimit të veturave të pavarura, mjetet policore që ecin vetë, shumë shpejt mundet të jenë “goditja” e radhës.

Kjo gjë mund të ndodhë në një kohë të afërt, pasi “Brigade”, koncepti i një motori të pavarur policie i krijuar nga ana e disenjatorit kanadez Eduardo Arndt, është zbuluar së fundmi, shkruan CNN.

Motori “Brigade” është i pajisur me kamera, sensorë dhe me projektorë. Ai mund të dallojë regjistrimet e skaduara të veturave, si dhe veturat e parkuara në vendet e gabuara, transmeton shekulli.

Sipas inxhinierëve, teknologjia e përdorur në këto vetura, është vetëm “avancim natyral i teknologjisë”.

2

3

4

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)