0Shares

Nëse keni menduar se ku mund të kurseni nga xhepi juaj në fund të një muaji mjaft të ngarkuar, atëherë Super Viva është supermarketi adekuat për kërkesat tuaja në këtë periudhë.

Një nga brendet me rrjetin e supermarketeve më të madh në vend, “Super Viva”, vazhdon me zbritje të mëdha, kësaj radhe me super zbritjen javore.

Familjet tona nuk janë vetëm konsumatorë, ata janë pjesë e Super Vivas çdo ditë, anëtari më i rëndësishëm i shtëpisë, andaj të shtyrë nga dashuria dhe pasioni, Super Viva po sjellë edhe super zbritjen e radhës javore.

Buka vetëm 9 cent, uji 1.5L vetëm 17 cent dhe pako e dredhëzave 89 cent, janë vetëm disa nga produktet esenciale të shportës familjare të cilat mund t’i bleni me çmime tejet të volitshme në supermarketin Super Viva në qytetin tuaj.

Disa nga artikujt esencial në zbritje te Super Viva

Superioriteti në kualitet, përkushtimi për të sjellë një gamë sa më të gjerë produktesh me çmimet më të lira në vend, e karakterizojnë rrjetin e supermarketeve, Super Viva, aty ku konsumatori ndihet ndryshe, mbi të gjitha ndihet i kënaqur me kualitetin e produkteve dhe me xhepin e kursyer.

Cilat produkte do të dëshironit që Super Viva t’i përfshinte në zbritjen e radhës? Shprehuni në hapësirën për komente…

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)