Festa e vërtetë vie me Super Vivën. Super Viva qëndron pranë konsumatorëve në çdo festë dhe ndan me ta momentet e veçanta. Këtë e bënë vit pas viti duke sjellur çdo herë produktet më cilësore dhe më të sigurta për konsumim.

Për një festë më të veçantë në këtë Fitër Bajram, Super Viva ofron super zbritje deri në 50%. Kjo ofertë vlen nga 30 maji deri më 12 qershor dhe përfshin një gamë të gjerë produktesh ushqimore, pije, produkte higjienike, produkte shtëpiake, e shumë produkte të tjera për Bajram dhe për një fillim të mbarë të stinës së verës.

Kujdesi i Super Vivës ndaj klientëve të saj tregohet edhe në cilësinë e lartë të produkteve të ofruara, në ambientin e pastër e unik dhe në dhënien e shërbimeve të shkëlqyera për blerësit.

Aty mund t’i gjeni produktet e COOP Italia, të cilat janë natyrale, të shëndetshme, transparente dhe vlerësohen si të sigurta nga vende të ndryshme në Evropë.

Produktet e COOP Italia mund t’i gjeni vetëm në rrjetin e supermarketeve Super Viva. Prej tyre, ju mund të zgjedhni produkte pa gluten dhe të pa modifikuara gjenetikisht por njëkohësisht shumë të shijshme, me vlera ushqyese dhe me benefite të shumta për shëndetin tuaj.

Kështu, me këto produkte, ju mund të përgatisni ushqime të shijshme dhe të shëndetshme për ju dhe familjen tuaj këtë Bajram dhe gjatë ditëve në vijim. Shumë nga produktet e COOP Italia mund t’i bleni me super çmim deri më 12 qershor.

Festoni me Super Vivën dhe COOP Italia dhe gëzoni çdo moment. Në çdo festë tuajën Super Viva është pranë jush me produktet më të mira, me super oferta dhe befasi të shumta. Urime festa e Fitër Bajramit nga i gjithë stafi i Super Vivës!