Gjendja e jashtëzakonshme po abuzohet, jo për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve, por për të miratuar dekrete me forcë ligjore, në mënyrë që të kalojnë paketat e ryshfeteve buxhetore, të cilat Zaev i quan ndihmë, në pritje të zgjedhjeve të mundshme, tha zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski.

“Zgjatja e gjendjes së jashtëzakonshme ishte një kërkesë e Komisionit për sëmundje infektive për shkak të, siç thanë ata, mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve, dhe dje shohim se arsyeja e vërtetë ishte miratimi i dekreteve, siç pranoi vetë Stevo Pendarovski, i cili abuzon si me komisionin ashtu edhe me opinionin.

Shpërndarja e organizuar e parave në zgjedhjet e mundshme nuk është gjë tjetër veçse mbulimi i dështimeve në ekonomi me një ryshfet të ashpër një herë të dënueshëm me ligj”, tha Stoilkovski./Telegrafi/