Në stilin e biznesit, shamitë duken pothuajse perfekt

Mjafton të vishni pantallona, një këmishë të bardhë të thjeshtë dhe të lidhni një shami në qafë.

Ky stil është ideal për takime, punë në zyrë ose drekë biznesi. Ajo frymon elegancë, kështu që nuk mund të gaboni nëse keni nevojë për një stil biznesi, transmeton Telegrafi.

Shamitë janë një nga aksesorët që thuajse nuk del kurrë nga moda dhe vetëm me disa lëvizje mund të krijoni formën e përsosur.

Ka shumë mënyra se si mund të lidhni një shami rreth qafës dhe në video shikoni se cilat janë dhe zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë:

/Telegrafi/