Pretendohet se ish-themeluesit të Apple dhe veteranit të teknologjisë, Steve Wozniak, t’i kenë humbur shtatë Bitcoin nga mashtrimet nga një karte krediti të vjedhur, njofton IET, përcjell Telegrafi.

Ai po fliste në Samitin ‘Global Business 2018’ në Nju Delhi, kur pranoi para të pranishmëve që i kishin humbur shtatë Bitcoin.

“Kam pasur shtatë Bitcoin dhe më janë vjedhur përmes një mashtrimi. Dikush në internet i bleu ato nga unë nëpërmjet një karte krediti dhe pastaj ata e anuluan pagesën me kartë krediti. Ishte aq e lehtë! Dhe kjo vjedhje ishte nga numri i një kartë krediti gjë që ju nuk mund ta rimerrni atë”, tha ai.

Reklama

Pavarësisht njoftimeve të shumta rreth kësaj vjedhje, Wozniak ka ende për të thënë lidhur me këtë vjedhje. /Telegrafi/

Reklama