Denis Gafuri, trajner i shitjes organizon sot webinar i cili do të udhëhiqet nga Ermal Mamaqi.

Në këtë webinar do të trajtohen tema të ndryshme përfshirë këtu sekretet dhe formula e suksesi, si të fokusohesh në pozitivitet e etj.

Njoftimi i plotë:

Te nderuar,
Ju njoftojmë qe sot do te mbahet një ëebinar, i udhëhequr nga Ermal Mamaqi.

Ne këtë ëebinar do te trajtohen tema si:
1. Sekrete dhe formula suksesi;
2. Si të fokusohesh në pozitivitet;
3. Si të ndryshosh besimet që të pengojnë;
4. Si të përcaktosh qëllimet;
5. Si të motivohesh për të vepruar.
Behu pjese e këtij ëebinari te rëndësishëm, duke na kontaktuar menjëherë këtu.