Në organizim të Ambasadës sllovene sot dhe nesër në Shkup do të mbahet takim i blue-chip kompanive sllovene dhe atyre të Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga Ambasada paralajmërojnë pjesëmarrje të përfaqësuesve të kompanive më të mëdha nga të dyja vendet si dhe promovimin e përgjithshëm të ekonomisë sllovene dhe asaj të Maqedonisë.

Në takim, thonë nga Ambasada, përfaqësuesit e të dy vendeve do të bisedojnë për thellemin e bashkëpunimit dhe gjetjen e mundësive për bashkëpunim me njohjen e potencialeve për përforcimin e tij. /Telegrafi/