Sonte në emisionin “Përballje” do të diskutohet për vonesat në përfundimin e rrugëve magjistrale Prishtinë – Mitrovicë dhe Prishtinë – Pejë.

Pse ka vonesa në përmbyllje të këtyre rrugëve?

Cilat janë ankesat e banorëve?

Pse 10 vjet pas fillimit të punëve ende nuk kanë përfunduar këto rrugë magjistrale?

A janë kryer me kohë punët nga Ministria e Infrastrukturës dhe Mjedisit?

A ka probleme me shpronësim e vonesa dhe pse?

A ka pasur devijime në këto rrugë dhe për çfarë arsyesh?

Sa kanë qenë ministritë transparente për këto projekte? ]

Për të diskutuar për këto tema, Muhamet Hajrullahu ka ftuar:

Mal Lokaj- Departamenti i rrugëve, Ministria e Infrastrukturës

Afrim Murati – Departamenti i shpronësimit, Ministria e Mjedisit

Fjolla Uka – KDI

Berat Sadiku – Drejtor i Urbanizmit, Komuna e Vushtrrisë

Emisioni “Përballje” transmetohet çdo të hënë nga ora 20:30 në RTV Dukagjini dhe Telegrafi.com