Ne vazhdojmë të shohim skajet e kthyera gjithandej. Dua Lipa iu bashkua trendit, Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez po ashtu.

Nga njëra anë, po na shërben si mundësi të ndihemi dhe dukemi njëjtë si vajzat e famshme.

Modelja Grace McGovern kohët e fundit postoi në Instagram fotografi me skajet e thyera në mënyrë dramatike, ajo madje e shoqëroi pamjen me një trend tjetër, jelek të thurur ngjyrë rozë.

Shumë modele dhe personazhe të tjera duke përfshirë Kylie Jenner u bashkuan në këtë trend.

Më poshtë gjeni disa nga mënyrat se si vajzat e famshme e stiluan trendin:

/Telegrafi/