LAJMI I FUNDIT:

S’KA SE SI …

S’KA SE SI …

Poezi nga: Jacques Prevert
Përktheu: Maksim Rakipaj

Reklama

S’ke pse i thua gjethes mos lëviz.
S’ka se si … është era!
S’ke pse i thua diellit mos lëviz.
S’ka se si … është nata!
S’ke pse i thua njeriut jeto përjetësisht.
S’ka se si … është vdekja!
S’ke si më thua “mos më duaj”.
S’ka se si … tani të kam parë!

Në trend Kultura

Më shumë
Harta e shteteve të Evropës, gjatë 2400 vjetëve

Harta e shteteve të Evropës, gjatë 2400 vjetëve

Kulture
Enver Hoxha dhe Skënderbeu në një pikturë!

Enver Hoxha dhe Skënderbeu në një pikturë!

Kulture
Ndihmesë për rehabilitimin e toponimeve shqipe të Kosovës

Ndihmesë për rehabilitimin e toponimeve shqipe të Kosovës

Analiza
KËNGË

KËNGË

Poezi
PERËNDIJA

PERËNDIJA

Poezi
Gjithçka filloi nga një poezi ...

Gjithçka filloi nga një poezi ...

Libri
Kalo në kategori