Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka bërë të ditur se 450 anëtarë të saj do t’i dërgojë në bregdetin shqiptar.

Sipas njoftimit, ky aktivitet ka nisur të hënën e 20 qershorit me 273 pushues nga komuna të ndryshme të Kosovës dhe nga universitetet, për të vazhduar me 172 pushues të tjerë më 26 qershor.

“Këta pushues janë përzgjedhur nga institucionet arsimore e të kulturës në bazë të kritereve të përcaktuara nga Këshilli Drejtues i SBASHK-ut”, thuhet në njoftim.