LAJMI I FUNDIT:

Siguroni ngrohtësinë e shtëpisë suaj gjatë dimrit me Kontura Profiles

Siguroni ngrohtësinë e shtëpisë suaj gjatë dimrit me Kontura Profiles

Gjatë muajve të ftohtë të dimrit, ne kërkojmë zgjidhje që do të na mbajnë të ngrohtë dhe të rehatshëm brenda shtëpive tona. 

Në këtë kontekst, Kontura Profiles, kompania që prodhon profile të dyerve dhe dritareve me gjerësi 70 mm dhe 85 mm, vjen si zgjidhja ideale. 

Profilet e Kontura Profiles janë të dizajnuara me qëllim të sigurimit të ngrohtësisë maksimale gjatë dimrit.  

Përmes teknologjisë së tyre inovative, ato ndihmojnë në minimizimin e humbjes së nxehtësisë nga shtëpia, duke e mbajtur atë të ngrohtë dhe të rehatshme edhe në ditët më të ftohta. 

Kjo do të thotë se me Kontura Profiles, ju do të mund të shijoni një ambient të ngrohtë brenda shtëpisë suaj pa u shqetësuar për fatura të larta të ngrohjes.  

Produktet e tyre janë efikase sa i përket energjisë, që do të thotë se ato ndihmojnë në kursimin e kostove të energjisë, ndërkohë që ju mban të ngrohtë. 

Por, përkujdesja ndaj detajeve nuk ndalet vetëm te efikasiteti i energjisë. Kontura Profiles gjithashtu e ka krijuar koleksionin e tyre me qëllim të plotësimit të një game të gjerë stilesh arkitekturore.  

Kjo do të thotë se, pavarësisht se cili është stili i shtëpisë suaj, Kontura Profiles do të ketë profile të dyerve dhe dritareve që i plotësojnë nevojat tuaja. 

Gjithashtu, Kontura Profiles garanton siguri të shtuar. Materiali i tyre i fortë dhe i qëndrueshëm ofron ndihmë të përmirësuar ndaj sigurisë, duke i bërë dyert dhe dritaret më rezistente ndaj dëmtimeve eventuale. 

Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles janë zgjidhja ideale për dimrin jo vetëm për shkak të efikasitetit të tyre të energjisë, por edhe për shkak të stilit dhe sigurisë që ato ofrojnë.  

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të mbajtur shtëpinë tuaj të ngrohtë gjatë muajve të ftohtë, Kontura Profiles është zgjidhja juaj. 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Nr.tel: 043 543 999  

E-mail: info@kontura.com  

Facebook: Kontura Profiles