Menjëherë do të dini se me kë keni të bëni.

Reklama

Sigmund Frojd, psikiatri më i famshëm dhe baba i psikanalizës, na ka lënë mençuri dhe thënie gjeniale për gjithë kohët, transmeton Telegrafi.

Ndër to, është edhe leksioni të cilin gjithsesi duhet mbajtur në mend – si t’i identifikoni njerëzit e krisur!

Psikiatri legjendar budallallëkun njerëzor e ka zbuluar shumë shpejt, mirëpo si t’i zbuloni edhe ju, këshillon me vetëm një fjali:

“Shenja e parë e budallallëkut njerëzor është mungesa e plotë e turpit”, ka thënë Frojdi.

Pra, kur gjendeni në situatën që ju vjen turp për sjelljen apo për deklaratën e tjetrit, apo çuditeni me disa veprime të krisura – menjëherë e dini se me keni të bëni. /Telegrafi/