Kuleta Digjitale “ProPay” u mundëson klientëve privatë të bëjnë pagesa pa kontakt në POS terminale brenda dhe jashtë vendit shpejt dhe lehtë pa pasur nevojë për kartelë fizike.

Për pagesa, mjafton të hapni ekranin e telefonit dhe të afroni tek lexuesi i POS terminalit, deri në vlerën 40 Euro pagesa do realizohet në mënyrë automatike, ndërsa për vlera më të larta do t’ju kërkohet autentifikim shtesë përmes PIN apo shenjave të gishtit.

Shkarko tani aplikacionin mobil duke klikuar këtu: https://bit.ly/2Zk664w

Përveç kuletës digjitale, përmes aplikacionit mobil klientët mund të paguajnë edhe faturat mujore pa kosto shtesë meqenëse përfshihen në kuadër të ProCredit Direkt. Nëse ende nuk jeni klient i ProCredit, apliko tani online, përfito nga kjo mundësi si dhe shfrytëzo shërbimet tjera të ofruar nga banka ProCredit për një bankim efikas dhe modern.

Kuleta Digjitale “ProPay” i zëvendëson kartelat fizike, dhe është metoda më e avancuar e pagesave sot e cila momentalisht ofrohet vetëm për përdoruesit e  telefonave Android.

Kjo teknologji është zgjidhje inovative e pagesave digjitale e cila përshpejton transaksionet, ju ofron kartelë-mbajtësve mënyra më të mira për blerje dhe pagesa, si dhe ju ofron siguri gjatë kryerjes së pagesave digjitale.

Si të paguani me telefon? Shikoni videon udhëzuese


Shkarko tani aplikacionin mobil në Android dhe IOS dhe kryej pagesa lehtë dhe shpejt nga telefoni juaj mobil.