0Shares

Modeli i fundit i telefonit të Apple – iPhone i ri 7 është dëshirë e miliona njerëzve në mbarë botën. Në fakt, iPhone edhe cilësohet si telefoni më i famshëm në botë.

Një të tillë mund ta fitoni edhe ju që po e lexoni këtë shkrim, këtë fundjavë. Krejt çfarë duhet të bëni është ta dini një përgjigje të shumë të thjeshtë.

Në bashkëpunim me prodhuesin e famshëm Granoro, Meridian Express organizon lojën shpërblyese të fundjavës për periudhën 19 – 21 maj 2017. Për t’u bërë pjesëmarrës në lojën e cila shpërblen me një iPhone 7, përdoruesit duhet të përgjigjen në pyetjen se “në cilin shtet gjendet fabrika e prodhimit të produkteve të Granoro?”

Vetëm me përgjigjen e thjeshtë në këtë pyetje e cila mund të gjendet me një klikim të vetëm në Google ju mund t’ia filloni javës tjetër me iPhone 7. Përzgjedhja e fituesit bëhet në mënyrë automatike dhe të rëndomtë, ditën e hënë më 22 maj 2017.
Rregullat e përgjithshme të pjesëmarrjes në këtë lojë janë KËTU. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)