Rrjeti i supermarketeve Interex din si t’ju qëndrojë afër konsumatorëve të vet në mënyrën më të mirë të mundshme.

Jemi mësuar të shohim vazhdimisht lojëra dhe oferta speciale nga Interex, dhe kësaj here gjiganti i supermarketeve sjell një ofertë tjetër të veçantë që ndërlidhet edhe me Ditën e Pavarësisë së Kosovës – javën e produkteve vendore!

Gjatë kësaj jave (duke filluar nga data 14 shkurt e deri më 20 shkurt), në pikat e Interex do t’i gjeni produktet vendore me çmime tejet të lira.

Kështu, Interex përveç se u qëndron afër konsumatorëve me çmimet më të volitshme, gjithashtu u ndihmon edhe bizneseve vendore.