Sikurse çdo javë tjetër, edhe kësaj radhe rrjeti i supermarketeve Interex sjell fletushkën javore e cila vlen deri me datën 24 qershor dhe përfshihet një asortiment i gjerë i produkteve me çmime ekstra lirë.

Thënë më thjesht, harçin e shtëpisë – prej produkteve ushqimore e deri tek ato higjenike, por jo vetëm – mund t’i blini në Interex me ofertë speciale dhe të kurseni para.

Për më shumë, shikoni fletushkën e mëposhtme:

Por Interex nuk ndalet me kaq!

Duke marrë parasysh hapjen e pikës së re në Deçan me një hapësirë prej 2,500 metrave ku ka të punësuar plot 60 punëtorë, marketi ofron fletushkë speciale dedikuar hapjes dhe e cila vlen deri me datën 20 qershor.