LAJMI I FUNDIT:

Më shumë vitamina, të rritura bio dhe të paketuara – kjo është veza REA-s, veza që dallohet për cilësinë, sigurinë dhe benefitet shëndetësore

Më shumë vitamina, të rritura bio dhe të paketuara – kjo është veza REA-s, veza që dallohet për cilësinë, sigurinë dhe benefitet shëndetësore

Veza është prej ushqimeve më së shumti që konsumohet në familjet tona dhe mbi të gjitha më esenciale. Megjithatë, jo të gjitha vezët janë të njëjta dhe në vendin tonë qarkullojnë shumë klasa të ndryshme të vezëve – është e rëndësishme që ju të konsumoni vetëm vezët më të mira.

Në rrjetet e marketeve vezët neglizhohen dhe janë zakonisht keq të pozicionuara që i bëjnë ato të jenë të ekspozuara ndaj faktorëve të ndryshëm ambiental. Lëvozhga e vezëve i ka mbi 7 mijë pore ku mund të depërtojnë pluhura e baktere të ndryshme të dëmshme për shëndetin.

Veza REA-s dallon nga vezët tjera, pasi që është e paketuar në mënyrë cilësore dhe nuk është e ekspozuar ndaj pluhurave dhe baktereve të jashtme. 

Veza REA-s është më e mira në treg sepse pulat mbarështohen në mënyrë natyrale dhe pulat ushqehen në kullotat më të mira të natyrës shqiptare. Krejt kjo bën që veza REA-s të jenë vërtet një diell për shëndetin tuaj. 

Konsumimi i vezës REA-s ndikon në forcimin e imunitetit, përmirësimin e shëndetit të zemrës, ndihmojnë në zhvillimin e trurit te fëmijët si dhe ndërtimin e muskujve tek të rriturit.

Veza REA-s nga BioFarm janë vezë me origjinë shqiptare të Certifikuara nga Bashkimi Evropian, ato distribuohen në vendin tonë nga Kosmonte Foods. Një bashkëpunim që në kryeqendër e ka seriozitetin, trajtimin profesional dhe shëndetin e konsumatorit.

Këto vezë bio e të paketuara vijnë çdo javë të freskëta nga ferma në Shqipëri për t’u shpërndarë në rrjetet e marketeve në Kosovë e deri te tryeza juaj, si diell i shëndetit.