A e keni ditur se në një botë të përsosur shtëpitë mund të ndërtohen vetëm nga materiale natyrale të cilat thithin karbonin nga ajri, ruajnë burimet e tokës e zgjasin jetën në planetin tonë?

Të gjitha shtëpitë që ndërtohen me materiale me të gjitha tiparet e gjelbra, ndërkombëtarisht të çertifikuara, të sigurta e jo toksike, që minimizojnë grumbullimin e ndotësve të ajrit të brendshëm, lagështisë dhe alergeneve, e që mundësojnë jetë të shëndetshme ndërtohen në Kosovë e eksportohen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në tërë Evropën?

Këtë e bën kompania kosovare-amerikane InstaBuilt. Mbajeni mend këtë emër. InstaBuilt punëson të rinj e të reja, kontribon në zhivillimin tonë ekonomik si dhe ngre vlerat e Made in Kosova.

Sot ju prezantojmë njërën nga shumë shtëpitë ekologjike të kësaj kompanie – ajo quhet InstaCube.

 Çka është InstaCube?

InstaCube është një shtëpi e ndërtuar me teknologji efikase energjetike, materiale bio, përbehet nga dy kube dhe montohet vetëm për 3 orë.

Kjo shtëpi e veçantë kubike apo “volumetrike” ju ofron jetë të shëndetshme e arkitekture tejet moderne.

InstaCube është e ndërtuar me panele të qëndrueshme e të mirë izoluara dhe ka për strukturë bazë kombinimin e komponentëve të drurit.

InstaCube është:

  • Ekologjike dhe 100% e prodhuar nga materiale të të reciklueshme
  • E vet-qëndrueshme dhe “zero-energy home” që kursen energji
  • Modulare, e lëvizshme, dhe e konfigurueshme sipas dëshirës
  • Jashtëzakonisht inovative, funksionale dhe e bukur


InstaCube vjen tek ju e tëra e mobiluar dhe ju mund të shpërnguleni qysh në ditën e montimit, pasi instalohet për 3 orë.

Ajo bartet nga partnerë të rëndësishëm strategjikë përmes transportit rrugor, ujor dhe hekurudhor.

Të gjitha njësitë për krijimin e kësaj shtëpie arrijnë në destinacionin e tyre brenda afatit të dakorduar kohor. Çdo modul ndërtohet dhe ngarkohet në transportin përkatës.

InstaBuilt ofron çmime speciale për diasporën shqiptare kudo që ata jetojnë. Së bashku do ta bëjmë Kosovën fuqi eksportuese në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë.

Shqiptarë, kudo që jeni, ju tani keni mundësinë të bëni partneritet me InstaBuilt për përfaqësim dhe distribuimin e shtëpive unike në çdo vend të botës. Zhvilloni Kosovën, duke ndërtuar botën – klikoni këtu dhe plotësoni formularin nëse dëshironi të bëheni partner strategjikë për InstaBuilt në shtetin tuaj.