Para stuhisë së fuqishme të uraganit Matthew, Tony Lulgjuraj që jeton në Amerikë dhe ka prejardhje shqiptare, nuk është se ka qenë përdorues aktiv i rrjetit social Facebook, por në fund të saj, ai u bë ylli ma i madh i qarkut Flagler në rrjetin social Facebook.

Video e tij u bë përmes xhamave të veturës së tij të zezë Hummer, video kjo që u bë sensacion e që mori mijëra shikime.

Për shumë njerëz, Lulgjuraj kishte ofruar një shërbim të thellë publik, duke shërbyer si një “pasqyrë” e paraqitjes së shkurt të pamjes së shtëpive të tyre në ‘Flagler Beach’ dhe gjithashtu një paraqitje e shkurtë e shkatërrimit të pjesëve jugore të valëpritësit A1A. /rrokum/