Gjuhëtari i shquar gjerman, një nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë, Wilfried Fiedler, para ca ditës ndërroi jetë në moshën 86-vjeçare.

Fiedler ka marrë pjesë në ekspeditën e përbashkët etnografike gjermano-shqiptare të etnologëve Erich Stockmann dhe Ramadan Sokoli, që u zhvillua në vitin 1957 në Shqipëri.Më poshtë është koleksioni i fotove që atë vit ka bërë në Shqipëri.

 |