0Shares

Kur ju së pari mësoni si të përdorni një makinë larëse enësh, shumë këshilla pranoni: Sigurohuni që pjata të keni shpëlarë paraprakisht!

Por kjo nuk do të thotë që vazhdimisht duhet praktikoni një gjë të tillë pas një zbulimi të ri të realizuar, njofton Klan Kosova.

Hulumtimi rezulton se ju nuk keni nevojë për të pastruar të gjithë yndyrën para vendosjes së enëve në pista.

Kjo pasi kur ato vihen në aplikim, shpëlarja e pllakave mund të jetë më pak efektive gjatë aplikimit të pastrimit të tyre, shkruajnë ekspertët e kuzhinës.

Detërgjentët pastrues japin veten pas grimcave të pjatave të ndotura dhe kanë efekte për një gjë të tillë, ndryshe nëse pjatat janë të pastërta kur pason aplikimi, detërgjentët nuk mund të bashkëpunojnë për pastrimin e tyre.

Pra ju nuk keni nevojë për shpëlarje të enëve tuaja tërësisht, para se t’i vendosni ato në një makinë larëse enësh.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)