Me sa duket, një i nuk e ka ditur që makinat nga Tesla nuk duan karburant.

Siç shihet, ai së pari kërkon kapakun e mbushësit në një pikë karburanti dhe duket pak i hutuar, transmeton Telegrafi.

Në fund, ai e kupton se nuk do të funksionojë kjo makinë me derivate, por është një makinë elektrike.

Por kjo nuk është video e vetme e tillë.

Fundi i vitit 2018 kishte parë një shofere të Teslas duke tentuar ta mbushë makinën e saj me derivate në një situatë të ngjashme.

Ajo gjithashtu u përpoq ta mbushë Tesla-n e saj me benzinë ​​ose naftë. /Telegrafi/