Shkupi me 231 pacientë të shëruar dhe 90 të infektuar

27.12.2020 • 18:19

Ministrja e Shëndetësisë bëri të ditur se gjatë 24 orëve të fundit dy pacientë nga Shkupi ka në humbur jetën si pasojë coronavirusit. Pacientët e vdekur janë të moshës 59 dhe 54 vjeçare.

Sot ISHP regjistroi po ashtu edhe 90 pacientë të rinj me coronavirus, ndërsa 231 shkupjanë të tjerë janë shëruar për të njëjtën periudhë.

Numri i rasteve aktive në Shkup është 11,376, ndërsa që nga fillimi i pandemisë janë infektuar gjithsej 35.241 shkupjanë me COVID-19.

Ndryshe, numri i të diagnostifikuarve që nga fillimi i pandemisë është 81.721, ku prej tyre 59.231 janë shëruar dhe 2.445 kanë humbur jetën. Momentalisht në Maqedoni ka 20.045 raste aktive me COVID-19./Telegrafi/

Perqindje

    Numri i votuesve

    Vota të përpunuara

    Të vlefshme

    Dalja në zgjedhje

    Të fundit nga rubrika