Të hidhëruar me përvojat e këqija, që iu kanë lënë shkeljet në lodrat e ndryshme të shpërndara në dysheme, prindërit treguan përvojat e tyre në internet – prej ushtarëve të vegjël, deri të kubet Lego, që iu kanë lënë shumë dhimbje dhe nervozë.

Dr. Adam B Hill nga Indiana e Shteteve të Bashkuara, që shkroi në llogarinë e tij në Twitter, se ishte një aeroplan i vogël, që i shkaktoi më së shumti dhimbje, derisa prindërit tjerë u përgjigjen me përvojat e tyre, transmeton Telegrafi.

“Të fillojmë të flasim, për lodrat më të këqija, në të cilat mund të shkelet. Iu prezantoj këtë aeroplan të vogël” shkroi Hill, krahas imazhit të aeroplanit lodër.

Nuk ka kaluar shumë kohë dhe prindërit e shumtë u bashkëngjitën me komente, duke thënë se ata pësuan nga ushtarët e vegjël, kubet Lego, si dhe objekte tjera kryesisht metalike.

Disa prej tyre edhe i postuan fotografitë e këtyre lodrave, që duken paksa të çuditshme, ndërsa sigurisht se duhet mbledhur mirë kur fëmijët të kenë kryer lojën me to. /Telegrafi/