Këto shenja të Zodiakut e duan sportin. A jeni edhe ju në mesin e tyre?

Dashi

Deshët gjithmonë do t’i shihni duke shkuar në trening, kanë obligime të shumta, mirëpo të gjitha i arrijnë. Energjia e pashtershme e tyre i bën shumicën xhelozë, transmeton Telegrafi.

Ata patjetër duhet të merren me ndonjë sport, qoftë me vrapim, me disa sporte luftarake… Kjo shenjë kurrë nuk heq dorë, derisa të arrijë formën ideale.

Luani

Çdo Luan dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes, ndërsa në palestër ka rastin e vërtetë për t’u dëshmuar. Luanët nuk dëshirojnë të ushtrojnë në shtëpi, por patjetër duhet të shkojnë aty ku ka mjaft njerëz.

Për ta ushtrimi është tregimi i forcës së tyre. I kushtojnë shumë rëndësi lavdërimit duke treguar se kanë shkuar në trening apo në palestër, kjo u jep ndikim motivues atyre.

Shigjetari

Shigjetari është “qendra” e vërtetë e Zodiakut. Dëshiron të jetë në formë, por vetëm nëse ushtrimi e konsideron argëtues.

Nuk është i krijuar për ndonjë aktivitet monoton, andaj më parë do ta shihni në një grup duke luajtur futboll apo volejboll me shoqërinë, eventualisht të vozit biçikletën apo të shkojë në vrapim.

Ujori

Ujori nuk ushtron për veten, por ushtrimin e konsideron të rëndësishëm për shoqërim. Ujori i kushton rëndësi se me kë ushtron, por jo edhe vendi apo si ushtron. Motivimi i tij – shoqëria dhe argëtimi.

Dëshiron të ketë me kë të mat forcën, ka frymë garuesi. Nëse nuk i pëlqejnë njerëzit vendi apo ambienti në të cilin ushtron, nuk do të shkojë kurrë më atje. /Telegrafi/