Do të doja t’i ndihmoja të gjithë. Ata do të jepnin gjithçka për miqtë, veçanërisht për ata që i duan.

Në atë besnikëri të verbër ndaj njerëzve të tjerë, ata shpesh përjetojnë zhgënjime, por nuk bëhen më të zgjuar për shkak të kësaj.

Përveç kësaj, ato janë gjithmonë për kompromis dhe mirëkuptim, transmeton KP.

Nevoja e pabesueshme për shoqëri i bën ata të lumtur të shihen kudo. Kënaqësia dhe zgjuarsia e tyre, dëshira për argëtim e të gjitha llojeve – është e njohur mirë.

Për ta, paratë nuk janë një qëllim, por vetëm një mjet për t’i ndihmuar ata të kalojnë një kohë më të mirë. Kjo i bën ata shpesh të mbeten pa para, por ata shpejt i rikrijojnë ato.

Ky është UJORI.