Një grua nga Shtetet e Bashkuara ka shkaktuar trazira pas një postimi në Twitterin e saj.

Zoe, nga New Yorku ka postuar një kungull, dhe krahas tij ka shkruar se ia kishte dhuruar shefi i saj.

“Shefi im më dha një kungull të njomë”, shkruan ajo.

Vajza pretendon se kungulli ka formën e penisit dhe se ky është një ngacmim seksual, transmeton noa. Ajo ka treguar se do e padisë shefin e saj për këtë veprim.

Komentet që ka marrë Zoe në këtë status kanë qenë të shumta, disa ka qenë pro denoncimit të saj e disa kundër.

Por Zoe nuk i ka treguar të gjitha detajet se si shefi i saj ia dhuroi kungullin.