Supermodelja 56-vjeçare zbuloi sekretet pas formës së saj ikonë të mërkurën, duke zbuluar se një nga produktet e saj të preferuara në fakt vjen nga dyqani i furnizimeve të artit.

“Ja si i krijoj vetullat! Mendime, ndjenja, emocione?” shkroi ajo në postimin ku tregon procesin e mbushjes, i cili fillon me përdorimin e një “lapsi të vogël” për të mbushur vetullat e saj të guximshme.

Lapsi në fjalë –  Prismacolor’s Ebony Graphite Pencil – sigurisht që nuk do të shfaqet së shpejti në një dyqan kozmetikë, sipas përshkrimit të produktit, është projektuar për “skicim, vizatim dhe ilustrim të portreteve dhe figurave”.

Reklama


“Në fakt është për një artist të vizatojë”, pranoi Shields duke qeshur në klip, përpara se të rrëshqiste në hapin e dytë të procesit të saj.

Reklama

“I mban ato me të vërtetë disi të bukura dhe të freskëta,” tha ajo për ‘Brow Perfector Pomade’, të cilin e përdori për të vënë prekjen e fundit në pamjen e saj dhe për të mbajtur vetullat e saj në vend. /Telegrafi/