Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu ka komentuar votimin e mbrëmshëm të ligjit për Trepçën, duke thënë se ajo që u votua në Kuvendin e Kosovës s’ka lidhje me sovranizimin dhe zhvillimin e Trepçës, të cilin nuk ka.

“Ajo që u votua mbrëmë në Kuvendin e Kosovës lidhje me sovranizimin dhe zhvillimin e Trepçës nuk ka. Mbrëmë pas mesnate u votua për privatizim të Trepçës”, ka shkruar Sejdiu në Facebook”, ka shkruar ai në facebook.