Ushqimi në KFC çdo herë është përvojë e paharrueshme duke ofruar shije që shkrihet në gojë!

Me recetën unike që i ka bërë miliona njerëz për vete, KFC mbetet opsioni i parë për një shujtë fantastike të fundvitit. E, sidomos nëse ushqeheni në grupe!

Prandaj, duke filluar prej 1 dhjetorit, KFC Kosova sjell ofertën më të re për të gjithë ata që festat e fundvitit duan t’i kalojnë në grupe shoqërie apo familjare, ndërkohë që në tavolinë i kanë pjesët e pulës të KFC-së!

Duke kursyer më shumë se 2 euro me ofertën SANTA BOX, për një çmim prej 7.99 eurove ju do të merrni:

8 Hot Wings
– 8 Cripsy Strips
– 10 Onion Rings

Oferta vlen për Delivery dhe në restorant, ndërkaq 2 pije LARGE mund t’i shtoni për vetëm 2 euro!