“Një ballo me maska” e Giuseppe Verdit do ta nisë sezonin lirik 2019 në Teatrin Regio di Parma në Itali në 12 janar, në orën 20:00, me rastin e 100-vjetorit verdian.

Një nga protagonistët e mbrëmjes do të jetë edhe tenori shqiptar Saimir Pirgu. Ndërsa, përsa i përket këndvështrimit dramaturgjik, artistët do ta vendosin publikun përballë një historie mes dashurisë dhe vdekjes. /Telegrafi/